Kleijnkoor Noordwijk organiseert een unieke muzikale Tabl d’hôtes

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Kleijnkoor Noordwijk organiseert een avond in Franse sferen om geld in te zamelen voor een cultuurreis naar St. Tropez.   Deze avond is voor een ieder die het joie de vivre hoog in het vaandel heeft staan.

Het verbinden van koorleden, lokale ondernemers, vrienden en ouders die het koor graag ondersteunen.  Dat is de gedachte achter de table d’hôtes die het Kleijnkoor Noordwijk op 22 mei aanstaande organiseert.  De gastheren en gastvrouwen van diverse gastadressen in Noordwijk hebben hun eettafel feestelijk gedekt  en met gesponsorde producten van lokale ondernemers zullen zij op 22 mei een heerlijk diner koken in Frans Noordwijkse sferen. 

De start van de avond zal gezamenlijk zijn vanaf een centraal gelegen punt met een optreden van het koor waarna alle gasten vertrekken naar de verschillende adressen voor een heerlijk maar zeker ook muzikaal maal. Tijdens het diner zullen de koorleden in groepjes langs de gastadressen gaan voor korte muzikale intermezzo’s en na afloop van de maaltijd wordt de avond gezamenlijk afgesloten met wederom een optreden van het koor.

Kortom, lekker tafelen met een running choir bij mensen thuis!

Het doel van deze avond is om geld  in te zamelen voor de Cultuurreis die het koor in juni 2015 gaat maken naar St. Tropez.  Er wordt gekookt met producten van Krijn van der Bent, Peter den Elzen, Hoek’s Vis, Pain de Sucre, Bakkerij Willem de Witt, groenteboer Van der Zalm en dankzij Huis ter Duin en NEX een heerlijk glas wijn geschonken. Met een grand depart vanaf het cultuurcafe en een finale in Hotel Royal belooft het een bijzondere avond te worden.

De kosten voor deze avond zijn 45 euro per couvert (incl. drankjes). De avond begint om 18.00 uur.

U kunt zich hiervoor individueel of met een maximum aantal van acht personen opgeven.

Doe dit snel, want vol is vol.

Inschrijvingen  : [email protected]

Voor meer informatie:   Gaertsje Gietma : [email protected]

Reacties