Leegstand winkels Noordwijk aan Zee DRAMATISCH!

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Donkere wolken pakken zich samen boven de hoofden van onze Noordwijkse winkeliers, doordat webwinkels steeds meer business ‘stelen’ van onze hardwerkende middenstanders en niet te vergeten het referendum dat er in Katwijk aankomt, teneinde de zondag openstelling van winkels mogelijk te maken. Maar ook de kwalijke rol die PUUR Noordwijk hierin speelt mag niet onvermeld blijven!

leegstand10

In en rond de Hoofdstraat sluit de ene winkel na de andere haar deuren, zonder dat verantwoordelijk wethouder Hans Bakker er iets tegen onderneemt. Sterker, hij frustreert de gedeeltelijke herbouw van Hotels van Oranje waardoor onze winkels niet méér, maar binnenkort nog minder publiek zullen trekken.

enormeleegstand1

Laten we eerlijk zijn, iedere weldenkende Noordwijker zal het toch met mij eens zijn dat een grotere congrescapaciteit in Noordwijk aan Zee óók meer klanten zal opleveren voor restaurants, winkeliers en dienstverlenende bedrijven, hetgeen weer gunstig is voor de werkgelegenheid van onder andere onze eigen jongeren. Ik bedoel maar…………..

Maar nee, in plaats daarvan wordt het alleen maar erger………..,

enormeleegstand2

èn wordt de economie van Noordwijk steeds verder om zeep geholpen, met dank aan PUUR Noordwijk!

Uhmm, één lichtpuntje in al deze triestigheid misschien, een van onze Noordwijkse makelaars wist tóch nog een winkelpandje te verhuren. Chapeau!

TE LAAT schrijft makelaar Bonnike