Platform Ons Noordwijk (PON) toont het gelijk aan van Hotels van Oranje

Foto: noordwijk.nieuws.nl

PON = PUUR en PUUR = PON = DWARSBOMEN

Zeer recent plaatste de krant voor ondernemende Noordwijkers een persbericht van de directie van Hotels van Oranje (HvO), waarin zij constateerde dat het in 2012 opgerichte PON zich uitsluitend bezig houdt met het dwarsbomen van de nieuwbouwplannen van HvO en waarin zij vast stelden dat het PON zich niet bekommert over andere mogelijke controversiƫle bouwplannen.

Ook stelt zij dat in de zgn. PON-flyer van de hand van PUUR NOORDWIJK wethouder Hans Bakker tal van onwaarheden staan over de nieuwbouwplannen en dat het mede daarom zeer laakbaar is om op grond hiervan alle inwoners op te roepen om zich uit te spreken tegen de nieuwbouwplannen van HvO en dat de magere respons van circa 2 procent laat zien dat de Noordwijkers zich niet voor dit PON-karretje laten spannen.

Door nu in het nieuws te brengen dat zijn haar pijlen in de toekomst niet alleen op de Hotels van Oranje te zullen richten en overweegt dat zij zich vaker in discussies over bouwprojecten te mengen, geeft PON met haar reactie duidelijk te kennen dat de kritiek van HvO op PON volledig terecht is.

PON als semi zelfstandig groepje actievoerders, in dienst van PUUR Noordwijk, maken de Noordwijkse politiek er in ieder geval niet fraaier op!