Zoektocht naar Anja nog altijd zonder resultaat

Foto: Politie Katwijk

Afgelopen vrijdag hebben de hulpdiensten opnieuw gezocht naar de vermiste Anja Schaap uit Katwijk. Ook deze zoektocht was zonder resultaat. Het Veteranen Search Team, politie, KNRM en Kustwacht hebben het noordelijk duingebied tussen Katwijk en Noordwijk afgezocht.

De 33-jarige Anja is op woensdAnja Schaapag 29 mei rond 01.00 uur lopend weggegaan vanaf café In den Blauwen Bock in het centrum. Sindsdien is ze vermist. Enkele dagen later werd alleen haar tas gevonden in een sloot aan de Melkweg in Katwijk.

De hulpdiensten hebben al diverse zoekacties gedaan. Onder andere in de Katwijkse wijk Rijnsoever, in sloten aldaar en in de Binnenwatering in Katwijk. Vrijdag jl. zochten ongeveer 70 personen van verschillende disciplines in Katwijk naar de vermiste Anja. De zoektocht naar Anja heeft helaas nog niets opgeleverd maar gaat onverminderd door, zo meldt Politie Katwijk.

Heeft u informatie die de politie kan helpen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via 0900-8844. U kan vragen naar de recherche van district Leiden-Bollenstreek.

Ziet u Anja? Bel dan 112 en geef de locatie door.