Mariëlle Epping – Immerzeel vertrekt als raadslid

Foto: VVD Noordwijk/Mariëlle Epping - Immerzeel

Na Astrid Warmerdam verlaat nu ook Mariëlle Epping – Immerzeel haar fractie, in dit geval de VVD-fractie. Na het zomerreces verlaat ze tevens de gemeenteraad. Lees hier haar brief aan de burgemeester.

Reactie bestuur VVD Noordwijk:

Afgelopen woensdag 28 augustus heeft Mariëlle Epping- Immerzeel bij het bestuur van de Noordwijkse VVD aangegeven dat zij haar ontslag heeft ingediend als Gemeenteraadslid in de gemeente Noordwijk.

Wij, het bestuur van de Noordwijkse VVD, betreuren dit. Het kwam helaas niet helemaal onverwachts.

Het samenvoegen van de nieuwe fractie na de verkiezingen verliep niet helemaal vanzelf. Iedereen in de fractie heeft zich ingezet om de samenwerking tot een optimale vorm te krijgen. Al snel bleek dat er binnen de fractie verschillende benaderingen over de werkwijze ontstonden. Ondanks de inzet van velen is het resultaat dat Mariëlle ervoor heeft gekozen haar Raadslidmaatschap op te zeggen.

Mariëlle heeft zich de afgelopen 5 jaar namens de VVD ingezet voor de oude en de nieuwe gemeente Noordwijk. Zij wijdde zich met veel passie aan haar volksvertegenwoordigerstaak . Voor deze inzet danken wij haar.

Met haar vertrek zullen wij een betrokken, integer, getalenteerd en kundig politicus missen.

Het bestuur zal de interne protocollen activeren, waarbij de Kieswet bepalend is voor het vullen van de ontstane vacature in de fractie.

De Noordwijkse VVD blijft zich inzetten voor alle inwoners van Noordwijk; vanuit een liberale visie, samen met u.