Nieuwste winkelconcept Albert Heijn in Noordwijkerhout

Foto: Albert Heijn Noordwijkerhout

Vrijdag 17 mei openden supermarktmanager Bram Gras en zijn team de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt aan de Zeestraat in Noordwijkerhout heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

 Het was bij de heropening gezellig druk. “Naar schatting waren er het eerste uur al meer dan 1.000 bezoekers. We kregen meteen veel complimenten over de winkel. Klanten zijn erg enthousiast”, aldus de trotse supermarktmanager.

 Dry misting

Bij binnenkomst van de Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. “De sinaasappelpers levert verse jus d’orange”, zegt Bram Gras. “Ook kun je nu snoepgroente zoals tomaatjes en mini-komkommers in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van de Albert Heijn staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscankassa

“We willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen”, vertelt Bram Gras. “Daarom kun je nu snel afrekenen bij een van de zes zelfscankassa’s. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om bij de caissière af te rekenen.”

Vers, lekker, gezond

De metamorfose van de Albert Heijn in Noordwijkerhout maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Bram Gras: “In onze hypermoderne winkel is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten missen bovendien nooit meer een aanbieding met de vernieuwde Bonusstraat en de meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Bij ons is altijd iets nieuws te ontdekken, elke dag!”

Albert Heijn aan de Zeestraat 14 in Noordwijkerhout is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 19:00 uur.