Feestelijke heropening slaapkamerafdeling CASBA

Foto: CASBA

Op donderdag 30 mei, Hemelvaart, wordt de vernieuwde slaapkamerafdeling van CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk geopend. De afgelopen periode is de afdeling flink verbouwd, zodat populaire slaapmerken als Auping, Pullman en Serta nog beter gepresenteerd kunnen worden. Daarnaast zijn er nieuwe merken toegevoegd. Om de feestelijke heropening te vieren ontvangen de eerste vijftig bezoekers een gratis hoofdkussen en kan er geprofiteerd worden van verschillende openingsacties.

“De afgelopen periode hebben we met het hele team hard gewerkt om nieuwe, inspirerende studio’s neer te zetten, zodat we onze klanten nog beter kunnen voorzien van deskundig slaapadvies in een inspirerende omgeving,” zegt Stephan Evers, manager CASBA Slapen. “Dankzij de verbouwing hebben we meer ruimte gekregen om de mooiste slaapmerken onder één dak te verzamelen, waardoor we nu echt de grootste slaap- en kastenspecialist van Zuid-Holland zijn. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen op onze vernieuwde slaapkamerafdeling!

Nieuwe studio’s en merken

Tijdens de verbouwing zijn onder andere de studio’s van Auping, Caresse, Pullman en Serta vernieuwd en zijn er nieuwe slaapmerken toegevoegd, zoals Velda, SwissSleep en Steel & Stockings. Verder is de kastenafdeling verrijkt met de nieuwste modellen van Nolte en wordt er gewerkt met een 3D-tekenprogramma voor het samenstellen van de perfecte kast. Ook is de matrassenstudio vergroot, waardoor klanten nu nog uitgebreider matrasadvies kunnen krijgen.

Meer comfort

Daarnaast is er meer ruimte gemaakt voor het Comfort Slapen. Dit concept bevat bedden die geschikt zijn voor senioren en mensen die (deels) extra zorg nodig hebben. Deze bedden zijn verstelbaar, kantelbaar en deelbaar. Naast dat de bedden het leven makkelijker maken van de gebruiker en een eventuele verzorger, zorgen ze dankzij het design ook voor sfeer in de slaapkamer.

Openingsvoordeel

De feestelijke heropening wordt donderdag 30 mei (Hemelvaart) gevierd. Zo ontvangen de eerste vijftig bezoekers een gratis hoofdkussen (t.w.v. € 19,99), kan er kans gemaakt worden op een hotelovernachting en kan er geprofiteerd worden van 15% openingsvoordeel.

Kijk voor meer informatie over de feestelijke heropening op https://casba.nl/acties/casba-slaap-event/.

Bijschrift foto: Stephan Evers, manager CASBA Slapen, in gesprek met klanten in de nieuwe Serta studio