Koninklijke Beuk introduceert uitvaarttouringcar

Foto: Koninklijke Beuk

In mei 2019 introduceert Beuk de uitvaarttouringcar, een ingenieus, innovatief product in de uitvaartbranche.

Uitvaartvervoer

Monique Beuk: “Onze touringcars werden al ingezet bij uitvaarten, dit is beduidend voordeliger dan volgauto’s. Vanuit de opkomende vraag of de overledene ook aan boord mocht  hebben wij het initiatief genomen om een uitvaarttouringcar te bouwen. De benodigde functionaliteiten zoals een verlengde en verzwaarde lift, een bredere middendeur en een veilige baar-bevestiging zijn vereist om uitvaartvervoer professioneel te kunnen verzorgen. Met deze uitvaarttouringcar realiseren Beuk én Van Hool een ingenieus, innovatief product in de branche.

Privacy

De touringcar is ingericht voor de overledene en 26 familieleden die in meerdere zitjes met tafeltjes plaats kunnen nemen. De ramen zijn geblindeerd waardoor optimale privacy gegarandeerd is. Op drie beeldschermen kunnen foto’s en filmpjes getoond worden. Luisterend naar eigen muziek kan er natuurlijk een gewenste route langs favoriete-vaarwel locaties gereden worden.

Chauffeurs

Koninklijke Beuk heeft haar chauffeurs opgeleid voor rouwvervoer. De techniek aan boord vereist specifieke kennis en het rijden van een overledene vraagt om een respectvolle rijstijl, de juiste etiquette en inleving in het moment. Monique Beuk: ‘Er is geen tweede kans, de lat ligt hoger dan gebruikelijk. Onze chauffeurs vinden het een eer om een bijdrage te mogen leveren aan iemands laatste reis’.

History repeats

Beuk heeft van oudsher uitvaarten verzorgd met zwarte lijkkoetsen en chique rouwwagens. Bijzonder dat de vierde generatie, op geheel eigen wijze en met de nieuwste ontwikkelingen opnieuw invulling gaat geven aan rouwvervoer. Dat maakt het cirkeltje voor Beuk weer rond.

Snel en flexibel

Voor beschikbaarheid, prijzen en reserveringen van de uitvaarttouringcar is Beuk 24 uur per dag bereikbaar op 071-3656565.