‘Oranje in Concert’ groot succes!

Foto: Hotels van Oranje

Het voor de eerste keer gehouden ‘Oranje in concert’ in De Wintertuin van Hotel van Oranje is een groot succes geworden. Ruim 500 gasten maakten van de gelegenheid gebruik om het gratis aan hen aangeboden concert op zondag 12 februari bij te wonen.Het was ronduit genieten in de sfeervolle Wintertuin.

Met een kopje koffie werden de bezoekers vanaf 13.30 uur ontvangen in de Imperial Bar. Na plaats te hebben genomen in De Wintertuin werden ze welkom geheten door algemeen directeur van de Hotels van Oranje Jaap Liethof. Marjolijn van der Jagt kreeg vervolgens het woord om de artiesten aan te kondigen. Gemma van Eck, Fred Butter en het verrassende Kleijnkoor Noordwijk zorgden daarna solo dan wel met elkaar voor een hoogstaand  concert met liedjes uit zowel eigen repertoire als van Toon Hermans en Wim Sonneveld

Op initiatief van eigenaren Bram Mol en Charles de Boer werd dit concert vanuit maatschappelijke betrokkenheid – en omdat zij succes graag willen delen – met veel plezier door de Hotels van Oranje aangeboden aan Noordwijkse ouderen en vrijwilligers en Noordwijkse betrokkenen.

De entreekaarten die op een aantal plekken in Noordwijk opgehaald konden worden waren binnen drie dagen op. De winterse omstandigheden bleken zondagmiddag geen beletsel om het concert bij te wonen.

Zowel tijdens het concert als in de pauze werd duidelijk dat het publiek genoot van het programma. Rond 17.00 uur ging iedereen zichtbaar tevreden weer huiswaarts.