Carla Hogervorst eerste medisch pedicure in Noordwijk aan Zee

Foto: Carla Hogervorst

Carla Hogervorst mag zich als eerste in Noordwijk aan Zee medisch pedicure noemen. Ze heeft deze tweejarige opleiding met succes afgerond. Hiermee heeft ze haar kennis over het vak van pedicure aanzienlijk verbreed. Carla Hogervorst is als Pedicure Noordwijk al 18 jaar actief in haar praktijk aan De Ruijterstraat 66 in Noordwijk.

Carla Hogervorst: “Nadat ik 20 jaar geleden de basisopleiding voor pedicures volgde bij instituut Dangremond, vond ik het tijd worden voor verdere verdieping. Nadat ik de certificaten voor de reumatische voet en de diabetische voet behaalde, werd ik eerst Pedicure Plus. Vervolgens heb ik de tweejarige opleiding tot medisch pedicure gevolgd bij Pediroda in Hillegom.’

Hoger niveau

Het is de verwachting dat het vak van pedicure zich de komende jaren steeds verder zal verdiepen. De vakorganisaties streven een zo hoog mogelijk niveau na. Ook omdat zich in de zorgketens en zorggroepen ontwikkelingen voordoen waarbij de rol van de medisch pedicure van groot belang is. “In mijn praktijk in Noordwijk blijf ik al deze zaken uiteraard op de voet volgen”, zegt Carla Hogervorst.

Voor meer informatie KLIK HIER