Opening CDJA Duin- en Bollenstreek succesvol

Foto: CDJA Duin- en Bollenstreek

Afgelopen dinsdag 17 december is de officiële aftrap gegeven voor de CDJA afdeling Duin en Bollensteek. 

Tijdens een gezellig evenement in Het Koetshuis van Kasteel Keukenhof in Lisse  werden er diverse korte toespraken gehouden om de gloednieuwe afdeling van het CDJA te openen. Niemand minder dan minister van financiën Wopke Hoekstra verrichten de openingshandeling. Dit deed hij door op een boksbal te rammen, weer wat anders dan het doorknippen van een lintje. Als amateur kickbokser was dit de minister wel toevertrouwd! 

Na de speech van minister Hoekstra was er gelegenheid om vragen te stellen. Het aanwezige publiek stelde een aantal goede en soms kritische vragen aan de minister. 

Ben Lanser, bestuurslid van het CDJA: na deze opening is het nu tijd om aan het werk te gaan. Wij willen ons de komende tijd hard gaan maken voor in ieder geval drie zaken: woningbouw voor jongeren in de streek, goed OV naar de steden voor werk en studie en opkomen voor de belangen van jonge agrariërs. Iedereen die zich bij ons wil aansluiten is van harte welkom. Stuur een mailtje naar [email protected] en wij nemen zeker contact op! 

Na het officiële gedeelte werd er nog lang na geborreld in Het Koetshuis tijdens het eerste evenement van het CDJA Duin en Bollenstreek: de Oudjaarsborrel.