Lotenverkoop VV Noordwijk gestart!

Foto: VV Noordwijk

Noordwijk, 1 mei 2017 – De lotenverkoop van de grote VV Noordwijk loterij  is van start gegaan. Traditiegetrouw kocht Burgemeester Jan Rijpstra het eerste lot. Krijn van der Burg, jeugdspeler van VV Noordwijk JO 9-1, had de eer hem dit eerste lot te verkopen. Een lot kost slechts 1 euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd van VV Noordwijk.


Dinsdag 9 mei en dinsdag 16 mei komen de jeugdspelers van VV Noordwijk aan de deur om de loten te verkopen. Ook zijn de loten vanaf heden te koop bij Jaap van Oostrum (Van Galenstraat 4) en Jolanda Wendt (Pirombo, Oude Zeeweg 22). Op zaterdag 3 juni, de Slotdag van de Noordwijkse voetbalclub, vindt onder leiding van notaris Colette Kruis Sweere de trekking plaats.

Mooie prijzen
De loterij biedt fantastische prijzen; de eerste prijs is een elektrische fiets (aangeboden door Profile Mooijekind), de tweede prijs: Flatscreen TV (aangeboden door Joop Faase) en de derde prijs is een volledig verzorgd weekend voor 2 personen, aangeboden door de Hotels van Oranje. Hiernaast zijn er nog vele andere aantrekkelijk prijzen te winnen.

Slotdag zaterdag 3 juni
VV Noordwijk sluit het voetbalseizoen 2016-2017 geheel in stijl af met de traditionele Slotdag.

Het voorlopige programma voor de Slotdag op zaterdag 3 juni 2017 luidt:
Van 10 uur tot 17 uur  JO 9 en JO 11 voetbaltoernooi 7 tegen 7
Van 12 uur tot 17 uur JO13 en JO15 ouder/kind voetbaltoernooi  7 tegen 7
Van 12 uur tot 17 uur JO17, JO19 en senioren 7 tegen 7 voetbaltoernooi

Vanaf 17:30 uur Veiling met ruim 100 prachtige kavels; opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd
Vanaf 20.00 uur Trekking prijzen van de loterij
Vanaf 20:45 uur Champions League Finale op groot scherm met aansluitend feestavond in de kantine met  DJ Dibbes

Iedereen is van harte welkom op Sportpark Duinwetering. Houd de website www.vvnoordwijk.nl goed in de gaten voor het definitieve programma.

Besteding opbrengst loterij 2016
Met de opbrengst van de loterij van 2016 is onder andere materiaal, doeltjes en voetballen aangeschaft, is er oefenstof aangeschaft voor cursussen en opleiding  aan de trainers, is de  voetbalschool  VV Noordwijk opgestart en wordt er een bijdrage geleverd aan het Internationale Voetbaltoernooi bij VV Venray waar veel jeugdelftallen van VV Noordwijk aan gaan deelnemen.