Voetbalclinic voor meisjes en topwedstrijd vrouwenvoetbal in Noordwijk

Dames 1 - VV Noordwijk
Dames 1 - VV Noordwijk
Foto: vv noordwijk

Op woensdag 16 augustus (aanvang 18.00 uur) spelen de vrouwenteams van Ajax en ADO Den Haag een oefenwedstrijd op het sportcomplex aan de Duinwetering in Noordwijk. Voorafgaand aan de wedstrijd is er ’s middags een voetbalclinic georganiseerd voor meisjes t/m 16 jaar.

Vrouwenvoetbal mag zich verheugen in veel belangstelling. Het EK in eigen land en de populariteit van het Nederlands team dragen daar voor een groot deel aan bij. Vrouwenvoetbal staat voor alle positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst. Waarden waar we zo naar verlangen in het voetbal. Vrouwenvoetbal is bij uitstek ‘voetbal om van te houden’.

Direct na het EK is er de kans om in Noordwijk kennis te maken met de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal. Op woensdag 16 augustus, aanvang 18.00 uur, spelen Ajax en ADO Den Haag een oefenwedstrijd op het complex van vv Noordwijk.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er ’s middags van 15.30 uur tot 17.00 uur voor meisjes t/m 16 jaar een voetbalclinic. Deze clinic wordt verzorgd door Play2Improve i.s.m. vv Noordwijk. Deelname staat open voor alle meisjes , meisjes hoeven geen lid van een vereniging te zijn en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel moet er van te voren een aanmelding verstuurd worden naar [email protected]. Deelnemers aan de clinic mogen gratis de wedstrijd bezoeken, tussen de clinic en de wedstrijd zorgt vv Noordwijk voor iets te eten en drinken.

Uiteraard is het voor meisjes en vrouwen mogelijk om bij vv Noordwijk te komen voetballen. De vereniging heeft 1 damesteam, meisjes spelen samen met de jongens. Mochten er voldoende meisjes zijn dan kan ook een meisjesteam gevormd worden.

De wedstrijd op 16 augustus is gratis te bezoeken voor leden van vv Noordwijk en jeugd tot 16 jaar. Ook deelnemers aan de clinic en hun begeleiders hebben gratis toegang. Overige bezoekers betalen € 3,-.

Tijdens dit evenement zal het BOB campagneteam aanwezig zijn om bezoekers bewust te maken van alcohol in het verkeer.

Meer informatie op http://www.vvnoordwijk.nl.

Bij aanmeldingen via [email protected] de volgende gegevens vermelden:

Naam/adres/geboortedatum/lid van een vereniging/ zo ja, welke vereniging?