MANAGER VITALITY FITNESS CLUB LINDA BOOM FOUNDATION VRIJWILLIGER  VAN DE EDWIN VAN DER SAR FOUNDATION

Foto: Edwin van der Sar Foundation

NOORDWIJK – Donderdagochtend 9 november j.l. heeft Linda Boom, manager van de Vitality Fitness Club in het Radisson Blu Palace Hotel, de titel van foundation vrijwilliger van de Edwin van der Sar Foundation in ontvangst mogen nemen.

Na een ontroerend openingswoord van Tessa van der Salm, communicatiemedewerker  binnen de Edwin van der Sar Foundation, werd de compleet verraste Linda Boom uitgenodigd om haar prijs in ontvangst te nemen: een volledig verzorgd weekendje weg inclusief kaartjes naar een voetbalwedstrijd naar keuze voor haar hele gezin om er heerlijk tussenuit te gaan. Edwin en Annemarie van der Sar waren aanwezig om haar deze prijs te overhandigen en haar persoonlijk te bedanken. Al zes jaar op een rij heeft Linda Boom zich ingezet om de jaarlijkse spinningmarathon, waarvan de gehele opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel, tot een groot succes te maken. Om Linda Boom voor al haar inzet en motivatie te bedanken heeft de Edwin van der Sar Foundation in samenwerking met de VriendenLoterij besloten om haar als foundation vrijwilliger  te verkiezen.

De afgelopen drie jaar is de Edwin van der Sar Foundation het goede doel naar keuze geweest voor de spinningmarathon georganiseerd door het Radisson Blu Palace Hotel. De Edwin van der Sar Foundation realiseert beweegprojecten voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel. De Foundation stimuleert deze doelgroepen om in beweging te komen, zowel tijdens de revalidatie als daarna. Beweging is noodzakelijk voor herstel van hersenfuncties en creëert zelfvertrouwen en sociaal contact.

De spinningmarathon vindt jaarlijks plaats in het Radisson Blu Palace Hotel te Noordwijk aan Zee. Tijdens dit evenement zetten gezonde sporters zich in om anderen ook te kunnen laten bewegen. De organisatie zorgt voor verschillende soorten feestelijk entertainment voor jong en oud. Ook wordt er door verscheidene artiesten live muziek verzorgd.

De spinningmarathon van vorig jaar was weer een groot succes en ruim 300 deelnemers hadden zich in het zweet gefietst voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Uiteindelijk is er een spetterend bedrag van €16.000,- uitgereikt aan de Edwin van der Sar Foundation. In voorgaande jaren is er in totaal zo’n €63.000,- bij elkaar gefietst voor verschillende goede doelen. Dit jaar vindt vanwege omstandigheden helaas geen editie plaats, maar volgend jaar is de spinningmarathon weer terug als herboren!