Pokermail Bowling Purmerend is Team Poker Kampioen van Noordwijk

Foto: Open Nederlands Kampioenschap Poker

Op maandag 28 oktober werd het Team Poker Kampioenschap van Noordwijk georganiseerd bijHarbourlights. Vanaf 18.30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle teams zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.00 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 10 teams uit Noordwijk en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het team Pokermail Bowling Purmerend die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang het Team Pokerkampioen van Noordwijk mag noemen. Daarnaast heeft het team zich gekwalificeerd voor de halve finale van het NTKP halverwege juni 2020. Op plek twee eindigde The Coinflip Winners Noordwijk. Zij kwalificeerde zich ook voor halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Noordwijk is hier te vinden.

https://www.onkpoker.nl/ntkp/2019-2020/team-pokerkampioenschap-van-noordwijk

De top 3 van Blokker

  1. Pokermail Bowling Purmerend
  2. The Coinflip Winners Noordwijk
  3. G.O.A.T.