NOORDWIJK | KUNSTWEEK 2016

Foto: Kunstweek 2016 - Noordwijk

kunstweek2016-1

De Kunstweek

De Kunstweek is elk jaar in de eerste volle week van november, inclusief de weekenden voor en na de werkdagen, dit jaar van 5 t/m 13 november. De Kunstweek start met de bekendmaking van de Verkiezing Kunstenaar van het Jaar en wordt afgesloten met de Nationale Kunstdagen op 12 en 13 november in Ahoy Rotterdam. De Kunstweek biedt kunstliefhebbers allerlei activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen, waardoor beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker is om van te genieten. De Kunstweek is in het hele land bij een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten.

Deelnemers Kunstweek

Nationale Kunstdagen

atelierweekend

Landelijk Atelierweekend

Nieuw tijdens de Kunstweek dit jaar is het Landelijk Atelierweekend, op 5 en 6 november. Tijdens dit weekend stellen beroepskunstenaars hun atelier open voor geïnteresseerden. Grijp dus uw kans en neem op 5 en/of 6 november een kijkje in een van de vele deelnemende ateliers!

Deelnemers Atelierweekend

Doe mee met de Kunstweek

Iedereen kan tijdens de Nationale Kunstweek zijn of haar sympathie voor beeldende kunst tonen. Ook u! Als u een kunstzinnige organisatie of atelier heeft, kunt u zich aanmelden als deelnemende locatie. Wilt u geen deelnemende locatie zijn maar wel de Kunstweek steunen? Dan kunt u Vriend van Stichting Kunstweek worden en krijgt u leuke kunstzinnige cadeaus. Via onderstaande link vindt u alle informatie.

Deelnemen

Partners

Kunstmusea, gemeenten, kunsttijdschriften en culturele organisaties kunnen partner worden van de Nationale Kunstweek. Stuur hiervoor een bericht naar [email protected] en u ontvangt alle informatie.