LUNCHEN MET DIMITRI VERHULST

Foto: foto: Lieve Blancquaert
Zaterdag 7 maart begint de Boekenweek 2015  en  ‘Waanzin, te gek voor woorden’ is dit jaar het thema. In Noordwijk is niets te dol en het belooft een waanzinnige week te worden.
Dinsdag 10 maart is Boekenweekschrijver Dimitri Verhulst te gast tijdens de lunch. Hij schreef het boekenweekgeschenk ‘De zomer hou je ook niet tegen’, een schrijnend en ontroerend verhaal.
Dimitri Verhulst (Aalst, 1972) debuteerde in 1999 en schreef sindsdien onophoudelijk romans, verhalen, novellen, poëzie en toneel. Zijn grote doorbraak was in 2006 de inmiddels klassieker ‘De helaasheid der dingen’, bekroond met de Gouden Uil Publieksprijs en verfilmd. In 2008 won hij de Libris Literatuurprijs.
Dimitri doet Noordwijk aan tijdens zijn Boekenweektournee op dinsdag 10 maart. Wilt  u lunchen met Dimitri Verhulst? Graag reserveren via [email protected] of 071-3613073 (€ 10,-) Aanvang 12.00 uur.
Het boekenweekgeschenk is een cadeau van de boekhandel bij aankoop van een boek. Met het boekenweekgeschenk kan iedereen de laatste zondag van de Boekenweek, 15 maart, gratis reizen met de NS.
Het Cultuurcafé Noordwijk is gelegen recht tegenover de Vuurtoren van Noordwijk aan Het Vuurtorenplein. Meer info www.hetcultuurcafe.nl
martha.baalbergen
Het Cultuurcafé is een initiatief
van Martha Baalbergen – Boekhandel van der Meer