VVD NOORDWIJK BIEDT OUDEREN GEZELLIGE LENTETOCHT AAN!

Foto: VVD Noordwijk

Op maandagmiddag 1 juni is het weer zo ver en organiseert de VVD Noordwijk voor de ouderen een tocht door Noordwijk en de directe omgeving. Wij nemen u mee langs meerdere bekende plekken van ons mooie dorp zoals de boulevard, Langervelderslag en de mooie natuur.

Vertrek: bij woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak om 13.30 uur en bij Woonzorgcentrum Jeroen om 14.00 uur
Terugkomst: bij woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak om circa 17.00 uur en bij Woonzorgcentrum Jeroen om circa 17.30 uur

Deze tocht wordt u graag aangeboden door de VVD Noordwijk in samenwerking met de Koninklijke Beuk. Voor deze middag stelt de Koninklijke Beuk Touringcars een schitterende touringcar ter beschikking om deze door de VVD georganiseerde middag tot een leuke middag te maken. De VVD organiseert deze middag omdat ook de ouderen belangrijk zijn! Tijdens deze tocht krijgen alle deelnemers ook een hapje en een drankje aangeboden, advocaat en een overheerlijke bitterbal!!

Er zijn GÉÉN kosten aan deze middag verbonden. Indien oudere Noordwijkers mee willen met deze tocht, is aanmelden telefonisch mogelijk via onderstaand telefoonnummer of per mail via [email protected] of via de aanmeldlijsten die hangen in woon-zorgcentrum Groot Hoogwaak & Woonzorgcentrum Jeroen. Wacht niet te lang met aanmelden want er is een deelnemers maximum van 45 personen, VOL=VOL! Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolijn van der Jagt 06 22508614.