BEVER HOLDING SAMEN MET REGGEBORGH AAN DE SLAG IN NOORDWIJK?

Foto: noordwijk.nieuws.nl

We schrijven 3 juli 2015. In een door Bever Holding uitgegeven persbericht wordt aangekondigd dat de heer R. van de Putte, grootaandeelhouder en adviseur van de vennootschap, overeenstemmming heeft bereikt met de heer D. Wessels van Reggeborgh betreffende een nieuwe financieringsfaciliteit voor zijn bedrijf.

Reggeborgh is heb moederbedrijf van het internationaal opererende bouwbedrijf VolkerWessels, telt 15.000 medewerkers en heeft een omzet van ongeveer 4 miljard euro.

Bever Holding is ervan overtuigd dat zij met Reggeborgh / VolkerWessels de juiste partner heeft geselecteerd voor de verdere invulling van haar strategie en doelstellingen. Het samenwerkingsverband beschikt nu niet alleen over voldoende know how en ervaring, maar heeft ook de benodigde financiële slagkracht om in deze de huidige lastige vastgoedfinancieringsmarkt zelfstandig te kunnen opereren.

Of een en ander betekent dat schandplekken als Het Vuurtorenplein, het Gat van Palace en het ernaast gelegen grondstuk nu snel bebouwd zullen worden is een kwestie van afwachten. Het geeft de burger moet, zullen we maar zeggen.

Dat er nu mogelijk meer schot komt in al deze bouwplannen lijkt mede een gevolg te zijn het conflict tussen Bever Holding met Staalbankiers, die uiteindelijk op heel veel bezittingen van Bever Holding beslag legde. Maar ook de verschillende dwangsommen die de gemeente aan het bedrijf oplegde omdat het haar verplichtingen jegens de gemeente niet nakwam zullen daar mede debet aan zijn.

De toekomst zal leren of de rotte plekken in het gebit van Noordwijk nu snel gerestaureerd zullen worden. We houden het toepasselijk voor u in de ‘gaten’.