Kunstig prentenboek van Charlotte Lokin

Foto: cultuurcafé

Anno 2015 kunnen we elke minuut van elke dag wel een Jas vinden. Logisch dat we het zoeken een beetje zijn verleerd. Tunde en Trompetty beginnen daarom nog eens bij het begin.

Charlotte Lokin, zelfstandig vormgever, illustrator en art director presenteert het prentenboek ‘Tunde en Trompetty zoeken een jas’. Lokin wil de lezer een kijkje geven in de wereld van de jas en van kleding in het algemeen. Het prentenboek werd een kunstwerk met een serieuze boodschap.

De boodschap: koop bewuster, dan koop je vanzelf minder en ben je beter gekleed. Echter, het prentenboek is werkelijk een grafisch kunstwerk geworden en de boodschap gaat verstopt in een aandoenlijk en goed verhaal dat voor jong én oud geschikt is.

tundetrompetty2

‘Tunde en Trompetty zoeken een jas’ is een persoonlijk initiatief en een non-profit project. Het boek is maatschappelijk en sociaal verantwoord vervaardigd door Paswerk Grafisch Cruquius.

Aanstaande zondag 22 mei, 15 uur presenteert Charlotte Lokin haar boek bij boekhandel van der MEER / Het Cultuurcafé in Noordwijk, De Keuvel 1 in Noordwijk.