LEUKE SPACE ACTIVITEITEN | Geef je snel op!

Foto: Noordwijk

 

In oktober is het Space to Be maand in Noordwijk en juist in het kader van de viering van Noordwijk 150 jaar badplaats zullen er nog meer festiviteiten zijn. Naar aanleiding van de onthulling van de astronautentegels van de ‘Walk of Space’ op zaterdag 8 oktober zullen er verschillende kinderactiviteiten worden georganiseerd, waaronder;

 

* Een eigen tegel maken van je handafdruk! Zo wordt er een eigen ‘Walk of Hands’ gecreëerd.

* Maak de gekste en leukste raket van Noordwijk! Neem een eigen plasticfles mee, zoals een frisdrankfles of limonadeflessen.

* Laat jezelf schminken.

* Wie kan het snelste als een astronaut lopen? Neem het op tegen je vriendjes en vriendinnetjes en laat zien dat jij de snelste bent!

* Probeer zoveel mogelijk maanstenen op te rapen!

Verder kun je voelen hoe een astronaut wordt getraind voordat hij de ruimte in mag door middel van de astronautentrainer van Space Expo.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de organisatie van Space to Be, de gemeente Noordwijk, Hotels van Oranje, Pascalle Hoonaard en Space Expo.

Deze kinderactiviteiten zijn gratis toegankelijk op de Oranjepromenade op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Er zal van alles te doen zijn, maar geef je snel op, want er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen met de leeftijd 6 t/m 11 jaar. Er zullen twee rondes zijn, de eerste ronde zal beginnen om 11:00 uur en de tweede ronde om 13:30 uur. Het is verplicht om je aan te melden via: [email protected], maar vol is vol!