Adverteren is het feest der herkenning!

Foto:

Beste Noordwijkse ondernemer,Webwinkels als neckermann.com en bol.com weten als géén ander dat het succes van hun ‘webstores’ gebaseerd is op “het feest der herkenning”. Vandaar dan ook, dat zij op televisie vrijwel in ieder reclameblok te zien zijn!Met andere woorden: “wanneer u gelooft dat adverteren ‘a la minute’ resulteert in verkoop dan adviseren wij u om niet verder te lezen! Zonde van uw tijd!”

Maar als U met ons van mening bent dat, hoe vaker uw potentiële klanten uw bedrijfsnaam zien, dit een reden kan/zal zijn om uw winkel/restaurant/organisatie niet voorbij te lopen op het moment dat zij behoefte aan iets hebben dat u hen kan bieden, dán adviseren wij u om verder te lezen! Of u nu een Noordwijkse winkelier, dienstverlener of een van die Noordwijkse restauranthouders bent.
noordwijk.nieuws.nl biedt u namelijk een puur Noordwijks nieuwsplatform dat inmiddels door meer dan 2.000 Noordwijkers per week wordt bezocht. Een reclame-banner + automatische link naar uw eigen website kost u bij noordwijk.nieuws.nl slechts een ‘schijntje’ in vergelijking tot concurrerende sites. Deze berekenen u al vlug het 7-voudige
En wanneer u adverteert in een van de bestaande lokale papieren krantjes, dan kost u dat verhoudingsgewijs nog véél meer! Zo’n advertentie heeft slechts een houdbaarheidswaarde van 2 dagen, want na die tijd verdwijnt hij in – het gunstigste geval – in de ‘kattenbak’. Vanaf die kant bekeken kost zo’n ‘papieren’advertentie u € 25,00 per dag!


Google Analytics leert ons over het aantal bezoekers van noordwijk.nieuws.nl, gedurende de week van 18/24 november 2013, het navolgende:

– Aantal overwegend Noordwijkse bezoekers: 2.199 
– Waarvan unieke bezoekers: 1.289
– Aantal bezochte pages:  8.982
– Gemiddeld aantal pages per bezoek: 4,08
– Gemiddelde duur per bezoek aan noordwijk.nieuws.nl: 8,36 minuut

En het aantal vaste en nieuwe viewers van noordwijk.nieuws.nl blijft maar groeien en gaat nu hard op weg naar zo’n 3.000 views per week. En dan te bedenken dat we nog geen twee maanden in ‘de lucht’ zijn. Leuk voor ons, mooi voor onze adverteerders en dat allemaal dankzij onze trouwe lezers!

Google Analytics leert ons over het aantal bezoekers van noordwijk.nieuws.nlgedurende de week van 2/8 december 2013, het navolgende:

– Aantal overwegend Noordwijkse bezoekers: 2.653 
– Waarvan unieke bezoekers: 1.838
– Aantal bezochte pages:  9.109
– Gemiddeld aantal pages per bezoek: 3,43
– Gemiddelde duur per bezoek aan noordwijk.nieuws.nl: 5,21minuut

Geïnteresseerd in onze messcherpe advertentietarieven, neem dan even contact met ons op!