NOORDWIJK heeft het!

Foto:

De tweede in de reeks beachparties in Noordwijk aan Zee was weer een daverend succes. Bekijk het filmpje en LEES VERDER….Alle deelnemende strandpaviljoens hadden zichzelf uitgesloofd om er weer een heel gezellige avond van te maken. Zo ook bij Alexander Beach Club!

In de enorm grote tent, heel slim met de achterzijde richting zee opgesteld, had niemand een probleem met de enkele fikse bui die  neerviel.
Naast o.a. de coverband Nightfly was er ook een superoptreden te zien van oud-judoka Dennis van der Geest, die als dj de tent werkelijk op zijn kop zette! Zie hieronder het filmpje!
Ook vader en zoon Arie en Alexander Balk, eigenaren van Alexander Beach Club, genoten zeer van het spektakel, en dat is precies wat het was. Arie Balk: “die tent heeft heus nog wel wat voeten in de aarde gehad, die heb je niet voor twee stuivers staan. Maar de gezelligheid voor een avond als deze staat bij ons voorop en niet om er eens lekker aan te verdienen. We zijn al blij wanneer we op een avond als deze ‘brake-even’ draaien”.