Proef Noordwijk in derde editie met 14 culinaire deelnemers     

Foto: Proef Noordwijk 2016

Noordwijk  –  Proef Noordwijk is nu al niet meer weg te denken op de culinaire evenementenkalender.  In het laatste weekend van augustus vindt organiseert Proef Noordwijk de derde editie van haar driedaagse culinaire evenement.  Op vrijdag 25 augustus a.s. opent Stephan Stokkermans,  voorzitter van de Noordwijkse afdeling van Horeca Nederland,  drie opeenvolgende dagen eten,  drinken en gezelligheid op het evenemententerrein aan de Van Limburg-Stirumstraat (Verkadeplein) in Noordwijk-Binnen.  

Van vrijdag 25 t/m zondag 27 augustus a.s.  is jong en oud welkom op het  “Verkadeplein” om kennis te maken met het culinaire aanbod in Noordwijk. In een overdekte “markthal” zullen zich 14 restaurants en food retailers uit Noordwijk presenteren met verschillende kleine en grotere gerechten en bijpassende wijnen. Dit alles rondom een centrale bar en grenzend aan een groot terras met sta-, zit- en loungegelegenheid. De restaurants en food retailers die op Proef Noordwijk aanwezig zullen zijn,  zijn Blu Beach,  Dunes Lounge & Bar – Radisson Blu Palace Hotel, Chocolaterie en Patisserie George Vis, Grand Hotel Huis ter Duin,  Happazz,  Hiro Mina, Keurslagerij Krijn van der Bent, Restaurant De Lamme Goedzak,  Brasserie Noordzee,  Oriento – Hotels van Oranje, ’t Pannekoekenhuisje,  Smit en Dorlas, Restaurant Villa de Duinen en Thais Restaurant Yan.  Ook is er een wijnbar,  die een uitgebreide selectie aan wijnen biedt uit diverse wijnstreken.

Proef Noordwijk is geopend op vrijdag van 18.00 – 23.00 uur,  zaterdag van 16.00 – 23.00 uur en zondag van 14.00 – 21.00 uur.  Het evenement wordt opgeluisterd door een muzikaal programma, waarvan de line-up is te vinden op de website en facebookpagina. Op de zondagmiddag worden er ook kinderactiviteiten georganiseerd door Flowerkids.

Proef Noordwijk is vrij toegankelijk voor iedereen. De aangeboden gerechten en dranken worden verstrekt tegen betaling van munten ad € 1,25.  De munten kunnen worden aangekocht aan de kassa van Proef Noordwijk op het evenemententerrein.  Op het terrein geldt de NIX18 regelgeving.  De plattegrond van de markthal en de menu’s van de verschillende deelnemers zijn te vinden op de website  www.proef-noordwijk.nl.   Ook kunt u zich op de hoogte houden via de facebookpagina van Proef Noordwijk.