Beatles & Stones Tribute

Foto: ttt-eventmanagement

Ga zaterdag 13 april in Tripodia Katwijk back to the sixties met Europa’s beste Beatles-Tribute en als support-act de beste Stones coverband van Nederlandse bodem.

Beleef onder het genot van een Valk-biertje, wijntje of iets anders een avondvullende show, die zijn weerga niet kent! Alle grote hits van de The Beatles en The Rolling Stones komen voorbij. Meezingen gegarandeerd!

Beatles Revival stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backing vocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.
De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backing vocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Street Fighting Men, opgericht in 2018, is een nieuwe Rolling Stones tribute band. Deze band bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten die hun sporen reeds verdiend hebben en al meer dan dertien jaar samen spelen in The Hangouts.

Bestel hier je tickets.