Onstage sluit op passende wijze seizoen af

Foto: Richard van Egmond

Onstage had afgelopen weekend in theater de Muze de eindmusical van de diverse leeftijdsgroepen. Zaterdagmiddag waren er eerst 2 groepen van 10 t./m 12 jaar in het hilarische stuk Hoetel Kindervreugd.

Een verhaal over egoïstische ouders, die hun kinderen onderbrachten voor een lange tijd om vervolgens zelf heerlijk op vakantie te gaan. ‘s Avonds was er door de leerlingen van 13 t/m 16 jaar een eigen versie gemaakt, gebaseerd op de musical Tarzan met een samenwerking met de Noordwijkse balletschool. Zeker in dit jaar van ‘Cultuur Verbindt’ was dit een mooi voorbeeld en dat in een bijna uitverkochte Theater de Muze.

Een prachtig van een verhaal met prachtige muziek en dans. Tarzan (gespeeld door Troy) en Jane (gespeeld door Jade) schitterden de gehele voorstelling. Ontroerend was ook de rol van Daantje, die de pleegmoeder voor haar rekening nam.

Helaas namen drie leerlingen van Onstage deze avond afscheid na jaren lang bij Onstage gespeeld te hebben. te weten Jade, Daantje en Eline.

Zondag konden de we genieten van de jongste groep 7 t/m 9 in het leuke stuk “Villa Kattestein” en Onstage Noordwijk en de Noordwijkse balletschool in de voorstelling “Tarzan”:

In de villa van Karel van der Plas is het een vrolijke bende: er wonen hele bijzondere raskatten, gewone vuilnisbak-katjes en één trouwe hond. De villa staat op z’n kop als bekend wordt dat de steenrijke mevrouw Van Spreeuwen voor haar zoon een kat komt uitzoeken.

Wat een talent zit er toch in alle leeftijdscategorieën bij Onstage. Wil je bij de Noordwijkse balletschool of musical /zangles? Geef je dan op voor het komend seizoen en kom dit moois meebeleven.

Bron: Richard van Egmond