Kevin & Jalou Langeree geven startschot Sportzomer Noordwijk

Op eerste Pinksterdag werd door kiteboard-wereldkampioenen Kevin & Jalou Langeree tijdens het Kiteboard Open het startschot gegeven voor de sportzomer in Noordwijk.Dit gebeurde in het bijzijn van de sportwethouder Gerben van Duin en Directeur Noordwijk Marketing Tom van Dijk. Het Kiteboard Open is het eerste evenement in een lange reeks…

Op eerste Pinksterdag werd door kiteboard-wereldkampioenen Kevin & Jalou Langeree tijdens het Kiteboard Open het startschot gegeven voor de sportzomer in Noordwijk.

Dit gebeurde in het bijzijn van de sportwethouder Gerben van Duin en Directeur Noordwijk Marketing Tom van Dijk. Het Kiteboard Open is het eerste evenement in een lange reeks van nieuwe en reeds bekende sportevents die deze zomer in Noordwijk plaatsvinden.

Onder de noemer ‘Sportief Noordwijk’ vinden tot en met augustus opvallend veel activiteiten en evenementen plaats waarbij sport, de zee en het strand een prominente rol spelen. Op programma staan onder meer strandlopen, een beachsport festival, het hardloopevent ‘de 10 van Noordwijk’, het NK SUP, het EK Life Saving en meer. Geweldig om aan mee te doen en minstens zo leuk om naar te kijken.

Een greep uit de sportevenementen zomer 2013 in Noordwijk:

Hele zomer

Ieder weekend Instuifprogamma’s (brandingraften & kanoën, mountainbiken, powerkiten, surfen, suppen)

13 juni t/m 15 augustus op donderdag Star Balm Strandlopen

18 t/m 20 mei Kiteboard Open

Juni

15 juni Open Beachtennis toernooi

15 en 16 juni Beachvolleybal toernooi

22 juni Beachkorfbal toernooi 2013

25 juni Noordwijk Classic (wielerronde)

Juli

7 juli Groovy Classics

12 t/m 14 juli Beachsport Festival Noordwijk 2013

14 juli De 10 van Noordwijk

Augustus

4 augustus NK SUP

10 augustus Vechten tegen de Zee

18 augustus EK Life Saving

30 augustus Beachtennis voor de jeugd