Hans van Baalen bezoekt Noordwijk

Op uitnodiging van de Stichting Noordwijkse Liberale Kring deed VVD Europarlementariër Hans van Baalen afgelopen vrijdagmiddag Noordwijk aan. Plaats van handeling: het fraaie strandpaviljoen ‘Beachclub O’.Hans van Baalen, een van de coryfieeën binnen de VVD, is een druk baasje. Meerdere keren reist hij als Europarlementariër heen en weer tussen Nederland en Brussel en tussen Brussel en Het Binnenhof in Den Haag. Dat hij daarnaast ook nog tijd weet vrij te maken voor een een lunchbijeenkomst in Noordwijk geeft aan hoezeer het liberale gedachtegoed hem aan het hart gaat en hoe belangrijk hij het vindt om dat – waar dan ook – uit te dragen.

j5qwp5ral0e1sd1v8nduorakh
En ondanks het feit dat het een gewone werkdag betrof hadden toch behoorlijk wat Noordwijkse liberalen de moeite genomen om te komen luisteren naar wat Hans van baalen te vertellen had. Verschillende onderwerpen kwamen daarbij aan de orde. Van het ‘gedoe’ in de Oekraïne tot aan de positie van onze Euro en de houdbaarheid ervan werden door hem van commentaar voorzien en was er ook nog voldoende tijd ingeruimd voor discussie. Al met al een door de Stichting Noordwijkse Liberale Kring perfect georganiseerde bijeenkomst. Zie ook de foto-reeks bovenaan dit artikel.

v3aw9ie5e1c577floy7uwixds
De Stichting Noordwijkse Liberale Kring heeft ten doel de ondersteuning, zowel financieel, facilitair en anderszins, van de politieke vereniging VVD, afdeling Noordwijk ten dienste te staan in de ruimste zin van het woord. Zij organiseert hiertoe onder meer evenementen met een cultureel en politiek liberaal karakter. De Stichting is een initiatief van, op bovenstaande foto van links naar rechts, de bestuurleden Hans Stol, Bart-Jan van Hoek en Hans van Weezel.

Deelname aan evenementen
Belangstellenden kunnen zich, via e-mail, als begunstiger van de Stichting aanmelden. Incidenteel kunnen ook niet begunstigers deelnemen aan evenementen. De kosten voor deelname hieraan variëren. Informatie vindt u op hun website.

Reacties

article
4993
Hans van Baalen op bezoek in Noordwijk
Op uitnodiging van de Stichting Noordwijkse Liberale Kring deed VVD Europarlementariër Hans van Baalen afgelopen
https://noordwijk.nieuws.nl/kunst-en-cultuur/20141018/hans-van-baalen-bezoekt-noordwijk/
2014-10-18T11:57:32+00:00
Kunst en cultuur