Kerkenveiling t.b.v. de St. Jeroenskerk

Foto:

Op 31 oktober a.s., vanaf 19.30 uur, is het weer zover: de jaarlijkse veiling voor de St. Jeroenskerk, in hotel-restaurant Royal aan de Voorstraat in Noordwijk-Binnen. LEES VERDERDe jaarlijkse kerkenveiling voor de St. Jeroenskerk staat weer voor de deur. Met de opbrengst van de verschillende collectes, maar zeker ook die van de jaarlijkse kerkenveiling is de organisatie in staat om – daar waar nodig – verbeteringen te bekostigen.

Naast het opbrengen van aanvullende kosten voor het reinigen van het ‘Martinus orgel’ en van het ‘Michael orgel’ staat er nog een grote klus te gebeuren, namelijk noodzakelijk onderhoud aan de kerktoren. Enkele jaren geleden is deze opgeknapt, maar wil dit werk van toen naar de toekomst stand houden, is het noodzakelijk dat de voegen nog een keer gedeeltelijk worden behandeld.
Pastoor Th.A.M. Blokland nodigt u dan ook van harte uit om hieraan, tijdens de komende kerkenveiling, uw bijdrage te leveren. Pastoor Blokland: “met elkaar beleven we een gezellige avond en u helpt tegelijk de kerk vooruit”.