Theater De Muze laat bezoekers gratis binnen

Foto: Eva Crutzen

Om (nieuwe) bezoekers kennis te laten maken met een andere genre voorstellingen worden er komend theaterseizoen 4 voorstellingen in De Muze gegeven waarvoor de bezoekers zelf de prijs mogen bepalen. Hoe werkt het? Iedereen mag gratis naar binnen, wel even een kaartje reserveren. Na afloop van de voorstelling betaalt de bezoeker wat hij of zij de voorstelling waard vond. Dit kan niks zijn, of 20 euro, dat bepaalt de bezoeker letterlijk zelf.

Directeur Natasja Heemskerk zegt hierover: Ik hoop hiermee (nieuwe) bezoekers binnen te halen in De Muze en mensen een keer kennis te laten maken met een ander genre. Voor de 5e keer naar Youp van ’t Hek is natuurlijk leuk, maar een nieuwe cabaret talent ontdekken kan net zo spannend zijn. Het mes snijdt natuurlijk aan 2 kanten”,  vertelt zij verder, toneel stukken worden normaal slecht bezocht in Noordwijk. Nu hebben wij voor de voorstelling van Neelie toch al 165 bezoekers. Leuk voor ons en leuk voor het toneel gezelschap. De opbrengst is uiteraard nog even afwachten, lacht ze. Het is zeker handig als mensen ook contant geld meenemen”

De voorstellingen waar mensen gratis naar binnen mogen en achter af zelf de prijs mogen betalen zijn:

Vrijdag 3 november 2017 Suburbia Toneelstuk; Neelie! Toneel

Vrijdag 12 januari 2018 Marijn Brouwers The Chet Baker Room Muziek

Donderdag 25 januari 2018 Eva Crutzen Opslaan als Cabaret

Woensdag 18 april 2018 Steven Brunswijk Als ik mezelf kon zijn Cabaret

 

De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie over de voorstellingen, of het direct reserveren van de gratis kaarten bezoek: www.demuzenoordwijk.nl

Reacties

article
13989
Theater De Muze laat bezoekers gratis binnen
Om (nieuwe) bezoekers kennis te laten maken met een andere genre voorstellingen worden er komend
https://noordwijk.nieuws.nl/kunst-en-cultuur/20171027/theater-muze-laat-bezoekers-gratis-binnen/
2017-10-27T10:01:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/242/2017/10/27100120/eva.crutzen.jpg
Kunst en cultuur, Nieuws