Wibi Soerjadi komt naar Noordwijk

Foto: Fletcher Hotels

Op vrijdag 4 oktober 2019 komt de wereldberoemde pianist Wibi Soerjadi naar Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk.

Een muzikaal genie is een understatement voor deze pianovirtuoos. Hij is veel meer dan dat. Wonderkind, energiebom, Disneyliefhebber, gamer, het zijn maar enkele benamingen die aangeven hoe bijzonder en veelzijdig Wibi Soerjadi is.

Van een eerste prijs voor het jonge Europese muzikanten concours tot aan legendarische optredens in The Great Carnegy Hall in New York. En van de langste kersttraditie in het Amsterdamse concertgebouw tot aan de componist van de Olympische kuur van Anky van Grunsven. Wibi blijft je verrassen en dat zal dit keer niet anders zijn! Kom genieten van het speciaal geschreven repertoire en de unieke klanken die de concertpianist en componist met vele onderscheidingen ten gehore zal brengen.

Mis dit speciale concert niet en bestel nu jouw ticket of arrangement met diner en/of overnachting via www.fletcherevents.nl, telefonisch bij Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf via 0252 – 242900 of aan de balie op Duinweg 117 in Noordwijk. Kijk voor meer informatie over dit concert en vele andere evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl