Der Graf von Luxemburg – Mozaiek

Foto: De Muze Noordwijk

Der Graf von Luxemburg gaat over graaf René die platzak is en de rijke vorst Basil Basilowitsch, die tot over zijn oren verliefd is op de operazangeres Angèle Didier, maar niet met haar kan trouwen, omdat ze niet van zijn stand is.

Basil lost het probleem op, door Angèle te laten trouwen met de graaf (zonder dat ze elkaar te zien krijgen) en haar drie maanden later weer te laten scheiden, waarna Angèle als gravin met hem in de echt kan treden. Waar hij echter niet op gerekend heeft, is dat Angèle en de graaf elkaar bij een andere gelegenheid ontmoeten en stapelverliefd op elkaar worden.

Liefde, verwarring, grootse melodieën maar ook humor  zijn de ingrediënten van deze operette van Franz Léhar. Maar het is ook een „boeven“-stuk, waarin rijke Russische adel denkt, alles te kunnen kopen wat het hart begeert. 

Meer info: http://www.mozaiek-operette.nl/

Vrijdag 01 november en zaterdag 02 november 2019, aanvang 20.00 uur, en zondag 03 november 2019, aanvang 14.00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 22.00 (inclusief bewaakte garderobe). De theaterbalie van De Muze is geopend en telefonisch bereikbaar op:
maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur,
maandagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur, 
zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en één uur voorafgaand aan elke voorstelling.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl 

Kaarten zijn ook te koop bij van der MEER/Het Cultuurcafé (De Keuvel 1, Noordwijk) en VVV Noordwijkerhout (Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout).

Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in de Muze, kan zich aanmelden voor de mailing via de website www.demuzenoordwijk.nl