Koor Elan zingt in ‘De Ruigenhoek’

Het inmiddels bekende koor ‘Elan’ uit de Duin- en Bollenstreek zingt op zaterdag 13 juli in café restaurant ‘De Ruigenhoek’ in het gelijknamige Zilker buurtschap.De afgelopen jaren heeft Elan ook in dit gezellige café restaurant opgetreden. Dat viel zo goed in de smaak bij zowel eigenaar Martien Geerlings als bij…

Het inmiddels bekende koor ‘Elan’ uit de Duin- en Bollenstreek zingt op zaterdag 13 juli in café restaurant ‘De Ruigenhoek’ in het gelijknamige Zilker buurtschap.

De afgelopen jaren heeft Elan ook in dit gezellige café restaurant opgetreden. Dat viel zo goed in de smaak bij zowel eigenaar Martien Geerlings als bij het publiek, dat een volgend optreden meteen vastgelegd werd. Vanaf 20.00 uur zingt Elan enkele keren met daartussen korte pauzes. Het publiek en de koorleden heeft tijdens deze pauzes alle gelegenheid om lekker een drankje te nemen, de kelen te smeren en met elkaar over het gezongene van gedachten te wisselen.

Koor Elan zingt bekende nummers van onder meer Abba, de Beatles, de Carpenters en Michael Bublé. Ook worden er liedjes gezonden uit de West Side Story en Grease. Maar ook Michael Jackson en Amy Winehouse worden vertolkt door dit koor. Naast nummers van deze artiesten passeren nog vele andere fraaie arrangementen, w.o. Idolmania, de revue. Locatie: café restaurant ‘De Ruigenhoek’, Herenweg 444 in Noordwijkerhout. De toegang is gratis en u kunt op ieder moment binnenlopen

Dit jaar is er vanwege het 5 jarig bestaan van het Koor Elan een jubileumconcert in de vorm van een muzikale reis door de tijd in een bijzonder theaterspektakel op 5 oktober in De Muze in Noordwijk. Al in de voorverkoop zijn er inmiddels zoveel kaarten verkocht, dat er deze dag een extra matinee-voorstelling zal zijn. Ook nieuwsgierig naar ‘5 jaar later Elan in het theater’? Kaarten zijn nu al te bestellen via www.demuzenoordwijk.nl.