Lancering nieuwe editie Noordwijk Exclusief Magazine in de gloednieuwe Alexander Beach Club

Foto:

Zie voor een mooie impressie van onze eigen Kenneth Bestwell het bijgesloten filmpje………. 

Afgelopen vrijdag 11 april was het zover. In het splinternieuwe strandpaviljoen Alexander Beach van het familiebedrijf Balk werd door Noordwijk Marketing de nieuwe editie van het Noordwijk Exclusief Magazine ten doop gehouden.

Getuige onderstaand filmpje, uiteraard van de hand van onze eigen Kenneth Bestwell, zijn de Noordwijkers er in grote getale op afgekomen.

 Zoals u kunt zien is de geheel vernieuwde Beach Club een schitterend eigentijds ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur, dat hiermee voor de zoveelste keer haar visitekaartje afgeeft.

Of het nu storm, regent of heerlijk zomerweer is! Bij Alexander Beach Club is het vanaf nu optimaal genieten van de vier seizoenen.

Met de eigentijdse uitstraling, ontspannen sfeer en kinkvriendelijk is ABC dé plek om ongedwongen te lunchen, de kinderen te laten spelen en zelf te relaxen in één van de loungebanken op het terras, te borrelen met collega’s of vrienden, bij te kletsen met vriendinnen tijdens een uitgebreide High Tea of om heerlijk te dineren met de voetjes in het zand.

Met de kokende zee op de achtergrond is dit jaarrondpaviljoen een uitermate inspirerende omgeving voor een zakelijk bijeenkomst, bedrijfsborrels en actieve bedrijfsuitjes.