Charmeoffensief Noordwijkse horeca

Foto:

Woensdag 27 augustus a.s. organiseert de Noordwijkse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland een proeverijDe locatie, zoals de voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk, Stephan Stokkermans aangeeft in zijn uitnodiging aan zijn leden is vrij opmerkelijk: het gemeentehuis aan de Voorstraat.

Onder de titel ‘Noordwijkse horeca smaakt naar meer ‘ zijn alle leden uitgenodigd voor heb bijwonen van een bijzonder proeverij van wat de Noordwijkse horeca te bieden heeft.

Het hoofddoel van deze actie is om de Noordwijkers (weer) trots te laten zijn op de horeca. Daarom zijn naast de KHN-leden, ook het College van Burgemeester en Wethouders, de gemeenteraad, steunfracties, pers en betrokken Noordwijkers uitgenodigd om aanstaande woensdag tussen 18.00 en 19.30 uur in het gemeentehuis met elkaar kennis te maken onder het genot van een hapje en (alcoholvrij) drankje van verschillende horecabedrijven.

Het lokale bestuur van KHN verwacht ongeveer 100 – 125 gasten aan wie een breed palet aan Noordwijkse horeca gepresenteerd zal worden.