Hotels van Oranje valt in de prijzen!

Foto:

Bij de jaarlijkse World Luxury Awards verkiezingen, die dit jaar in het zonovergoten Zuid-Afrika werden gehouden, zijn de Hotels van Oranje tot tweemaal aan toe in de prijzen gevallen.

In de categorie continent europe winners zijn de Hotels van Oranje winnaar geworden van de Luxury Green Hotel Award en in de categorie country winners werd  Hotels van Oranje winnaar van de prestigieuze Luxury Business Hotel award.
Wederom  bevestigt de Hotels van Oranje haar  luxueuze status als leading green congreshotel in Nederland.  Het is geen verrassing dat de award voor Luxury Green Hotel van Europa ook naar de Hotels van Oranje ging. In 2012 won het Noordwijkse luxe resort tevens de prijs voor European Green Globe Hotel of the Year, uitgereikt door de organisatie achter European Hospitality Awards.
“Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid worden wederom beloond met een prachtige award en onze continue aandacht voor het upgraden van onze accommodatie hebben wederom internationale erkenning gekregen. “ aldus algemeen directeur Jaap Liethof .