Publiekswedstrijd Eneco Luchterduinen Fonds

Foto: Marcel Verheggen

Met het Strandtheater Zomerfestival Aan Zee doet de stichting KunstKlank mee aan een publiekswedstrijd van het Eneco Luchterduinen Fonds. Dit fonds ondersteunt projecten en initiatieven op het gebied van o.a. kustbeleving en duurzaamheid. Projecten van Zandvoort tot Katwijk dingen mee naar een bijdrage uit dit fonds. In Noordwijk is o.a. het voor deze zomer geprogrammeerde KunstKlank Strandtheaterproject genomineerd.

KunstKlank Moby Dick. pers. Foto Joost Bouwmeester

 

Sinds 1999 organiseert de stichting KunstKlank bijzondere projecten op locatie. Natuur en cultuur werden daarbij vaak betoverend verbonden. Op het strand trokken o.a. Onderstroom, Moby Dick en Vloed een groot publiek, uit heel Noordwijk en ver daarbuiten. Een groot deel van de Noordwijkse bevolking en het verenigingsleven was bij die projecten, op podium of achtergrond, nauw betrokken.

Verborgenkunstklanken-JoostBouwmeester©300-2-7813

 

KunstKlank wil met het initiatief voor het Standtheater Zomerfestival een nieuwe dimensie toevoegen aan de culturele en natuurlijke kustbeleving in Noordwijk.

Het moet een plek en ontmoetingsplaats worden voor een festival vol performances, muziek, theater, films, dans, kunst, natuur en bijzondere verrassingen. Een Strandtheater dat deze zomer gonst van activiteiten. Voor iedereen, jong en oud, Noordwijkers en bezoekers.

Vanaf maandag 19 januari kan er gestemd worden om met steun van iedereen dit bijzondere project in Noordwijk te realiseren. Stemmen kan via http://projecten.eneco.nl/eneco-luchterduinen-fonds/stemmen/

 

FOTO’S: Marcel Verheggen