SINT-JEROENSKOOR ZOEKT KOORLEDEN OP PROJECTBASIS

Foto: Martinusorgel-Sint-Jeroenskerk- noordwijk.nieuws.nl

Noordwijk – Voor de uitvoering van “Die Krönungsmesse” van W.A. Mozart op zondag 5 april a.s. (Pasen) vraagt het R.K. Kerkkoor Sint-Jeroen naar enthousiaste koorzangers en –zangeressen, die op projectbasis hieraan willen deelnemen.

Traditioneel wordt op Eerste Paasdag in de Sint Jeroenskerk “Die Krönungsmesse” van W.A. Mozart uitgevoerd. Aan het eind van de viering wordt het “Halleluja” uit “The Messiah” van G.F. Händel gezongen.

Met de projectkoorzangers wordt alle donderdagavonden in maart gerepeteerd, te beginnen op donderdag 5 maart a.s. van 20.00 tot 21.00 uur in de parochiezaal (en –kerk) aan de Van Limburg Stirumstraat 24 te Noordwijk-Binnen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Enige bekendheid met de muziek is gewenst. Tijdens de repetities wordt er uiteraard voor koffie en thee gezorgd.

Indien u bent geïnteresseerd kunt u zich donderdag 5 maart a.s. vanaf 19.30 uur melden in de parochiezaal van Sint-Jeroen. Voor het aanmelden of méér informatie : [email protected] of [email protected]. U bent van harte welkom.