NWS past openingstijden aan

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Met ingang van 1 mei a.s. wijzigen de openingstijden van de Noordwijkse Woningstichting (NWS). In de ochtend blijft de klantenservice toegankelijk zonder afspraak. ’s Middags kan men alleen nog op afspraak terecht. Telefonisch blijft de NWS gewoon de hele dag beschikbaar en via het nieuwe huurdersportaal ‘Mijn NWS’ kunnen huurders de NWS zelfs dag en nacht bereiken.

Net als veel andere corporaties heeft de NWS besloten tot aanpassing van de openingstijden uit oogpunt van bedrijfsvoering en kostenbesparing. Veruit de meeste huurders en belangstellenden die bij de NWS binnenlopen doen dat nu toch al in de ochtend. Voor wie dat wil, kan op afspraak ’s middags terecht. Naast dat het efficiënter is voor de organisatie, kan de NWS haar klanten ook gerichter en beter helpen. Woonspecialist José Rátkai: “Als we vooraf weten waarover iemand een afspraak wil maken, kunnen we ons voorbereiden, de tijd nemen en de bezoeker het beste van dienst zijn.”

Openingstijden vanaf 1 mei dus: Inloop van maandag tot en met vrijdag van 08.30-12.00 uur. Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30-16.30 uur en vrijdag van 08.30-12.00 uur. Op afspraak tijdens kantoortijden en contact via ‘Mijn NWS’ 24 uur per dag.