Foutjes worden niet alleen in de politiek gemaakt!

Dave, het kleine dissonantje van We Are Fashion 2015
Dave, het kleine dissonantje van We Are Fashion 2015
Foto: noordwijk.nieuws.nl

De winkeliersvereniging van de Hoofdstraat zal wellicht gedacht hebben dat ‘tout Nederland’ de misstap van Dave Roelvink al lang is vergeten. Nou, ik niet. En hoewel ik ieder jaar weer uitkijk naar het We Are Fashion event, vraag ik me werkelijk af waarom de organisatie heeft gekozen voor een dergelijk ranzig optreden.

Maar goed, het zal wel aan mij liggen. Vermoedelijk is de prijs waarvoor je de zoon van de zingende zwembroek kunt inhuren dusdanig gekelderd, dat ie opeens binnen het budget viel. Wel jammer dat de winkeliersvereniging haar merknaam, want zo mogen we ‘We Are Fashion’ zo langzamerhand wel noemen, wenst te verbinden aan zo’n artist.

En natuurlijk ga ik er heus wel een kijkje nemen. Al was het maar om oud-wethouder Bas Brekelmans en VVD fractievoorzitter Roberto ter Hark op naaldhakken over de Hoofdstraat te kunnen zien scheuren.

weare3Roberto ter Hark

En ook de modeshows zullen zich mogen verheugen op mijn volle aandacht. De muzikale optredens zal ik dit jaar helaas aan mij voorbij laten gaan, tenzij Dave, overmand door lichte misselijkheid, vervangen zal worden door ONZE EIGEN ALEX. Ja, dan zing ik zelfs uit volle borst mee!

Een bossie, een bossie, een bossie rode ……… Tot aanstaande zaterdag!