November weer 2FOR1 maand

Samen culinair genieten voor de prijs van één!
In de maand november bieden veel Noordwijkse restaurants een speciaal 2FOR1 Menu aan. Hoe het werkt? Je bestelt er twee en betaalt er maar één (1+1 gratis dus). Dé gelegenheid om eens een nieuw restaurant uit te proberen of hét moment om eindelijk eens dat dinertje te plannen. Nodig dus je goede vriend of vriendin uit en geniet ervan! KLIK HIER voor het overzicht van deelnemende restaurants.

Tweelingen gezocht:
Wij zoeken zeven eeneiige tweelingen uit de Duin & Bollenstreek voor een exclusieve feestelijke culinaire aftrap van de 2FOR1 campagne in Noordwijk. De aftrap is geheel verzorgd en vindt plaats op donderdagavond 29 oktober vanaf 18.00 uur tot ongeveer 22.30 uur. Wij zoeken per gemeente een leuke, gezellige en goedlijkende tweeling: uit Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Lisse, Hillegom, Teylingen en Oegstgeest. Eeneiige tweelingen, heren en dames boven de 18 jaar, worden van harte uitgenodigd te reageren. Als je in aanmerking wilt komen voor deze exclusieve culinaire 2FOR1 avond, stuur dan voor 20 oktober een email met jullie gegevens en een recente foto naar Sabine Hertogh via [email protected]

Voorwaarden: ten minste een van de tweeling woont in een Bollenstreek gemeente * selectie van de genodigden vindt plaats door Noordwijk Marketing * over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd * er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze actie.