NOORDWIJK WINTERWONDERLAND OP HERHALING EIND DIT JAAR

Foto: noordwijk.nieuws.nl

Schaatsbaan sluit op 31 januari haar deuren.  

Noordwijk  –  Op zondag 31 januari a.s. sluit Noordwijk Winter Wonderland haar deuren voor dit seizoen.  Met ruim 8 weken winters vertier in de donkere maanden van het jaar doorbraken de broers Martijn en Michiel Van den Berg de normaal winterse stilte aan de Koningin Astridboulevard. Michiel van den Berg :  “Op het allerlaatste moment hebben wij begin november vorig jaar besloten het Winter Wonderland te organiseren.  

Dankzij alle sponsoren,  partners en enthousiaste inzet van onze medewerkers zijn wij er in geslaagd een prachtige attractie neer te zetten voor Noordwijk.”  In de afgelopen weken werden meer dan 10.000 bezoekers ontvangen op zowel de schaatsbaan als in de winterstube.  Het ligt in de bedoeling de tweede editie van Winter Wonderland te openen in de van 1 december tot half januari 2017.  De ervaring en ideeën die zijn opgedaan dit eerste jaar zullen worden verwerkt in de nieuwe plannen.  Tot komend weekend 30 en 31 januari is WinterWonderland nog geopend en wordt iedereen uitgenodigd om nog even langs te komen.    

Restaurant “Het Zuiderbad” zal tot en met 11 februari gesloten zijn voor een opfrisbeurt.  Op vrijdag 12 februari a.s. gaan hier de deuren weer open,  gevolgd door Strandrestaurant “Bries” op 18 maart.  Tot die tijd is iedereen voor lunch, diner of een aperitief van harte welkom in Hotel “Vesper”,  gelegen aan de Koningin Astridboulevard 46 in Noordwijk.