Jennifer Ewbank geeft een Valentijns concert in Noordwijk!

Foto: Jennifer

Noordwijk – Niemand minder dan Jennifer Ewbank geeft een concert op zondag  14 februari  tijdens een Valentijns diner in Fletcher Hotel – Restaurant  De Witte Raaf in Noordwijk.

Jennifer is een lange tijd een vast gezicht tijdens de evenementen binnen Fletcher Hotels. Met haar beminnelijke persoonlijkheid en haar engelachtige stem raakt ze bij ieder de gevoelige snaar. Inmiddels heeft deze jonge sing- en songwriter al heel veel bereikt in haar nog prille loopbaan. Na ‘The Voice’ heeft zij haar succesvolle album ‘London Tree’ opgenomen en vloog zij als Tinkerbell door de Ziggodome, Ahoy en De Vorst National in Brussel. Ook heeft Jennifer gezongen op de inhuldiging van onze koning om maar even een paar voorbeelden te geven.

 

Op zondag 14 februari kunt u vanaf 19:00 uur genieten van een heerlijk diner en het liefdevolle concert van Jennifer Ewbank, die tevens op gitaar wordt ondersteund door Jesse Buitenhuis.

 

Kaarten voor het diner, inclusief concert van Jennifer Ewbank zijn te verkrijgen op www.fletcherevents.nl , telefonisch via 0252 – 24 29 00 of mail uw reservering naar [email protected]