KUNSTKLANK NOORDWIJK presenteert CALORAMA… DE GEHEIME TUIN

Foto: Calorama Noordwijk

De kaartverkoop is begonnen!

Van 18 tot 21 augustus presenteert KunstKlank deze zomer CALORAMA…DE GEHEIME TUIN.  Ter gelegenheid van Noordwijk 150 jaar badplaats vier avonden muziek, dans en kunst op  het landgoed Calorama dat bij deze gelegenheid voor het eerst sinds decennia weer voor publiek toegankelijk zal zijn.

Het publiek wordt meegevoerd door de feeërieke adellijke tuinen en ziet en ervaart daar op verschillende sprookjesachtige plekken elke avond drie voorstellingen waarin dans, muziek en ‘performance art’ centraal staan.

Voorafgaand aan, en na afloop van, de voorstellingen is er gelegenheid voor eten, drinken in het speciaal voor de gelegenheid ingerichte KunstKlank KoetshuysCafé op het landgoed.

De kaartverkoop voor deze dynamische totaalervaring is deze week begonnen.

Via www.kunstklank.nl & bij van der MEER/Het Cultuurcafé, De Keuvel 1, Noordwijk.

ValentinaTóht

Donderdag 18 t/m zondag 21 augustus.

Aanvang 20.30 uur. Landgoed open 19 uur.

Toegang €22,50/Scholieren & studenten €15,-

Landgoed Calorama, Gooweg 33, Noordwijk
calorama3

KINDERVOORSTELLING DE GOUDEN BRIEF

Van 19 t/m 21 augustus is op Calorama overdag ook de KunstKlank kindervoorstelling Gevonden in de Geheime Tuin…de Gouden Brief te zien. Een dynamische voorstelling over twee stokoude tovenaars die al eeuwen ruzie maken en die na ontvangst van een bijzondere, gouden, brief gedwongen zijn om weer toenadering tot elkaar te zoeken. Maar zal dat wel goed gaan na zo’n lange tijd?

De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en is speciaal voor, en in het decor van Calorama, gemaakt. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden (vanaf 5 jaar) én voor volwassenen. Realisatie en spel: Joep Paddenburg en Simon Boer.

Kaartverkoop www.kunstklank.nl & van der MEER/Het Cultuurcafé, De Keuvel 1, Noordwijk.

Vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus.

Elke dag drie voorstellingen. Aanvang 11 uur / 13 uur / 15 uur

Toegang €5,- (alle leeftijden)

Landgoed Calorama, Gooweg 33, Noordwijk

calorama4 calorama1