POP-UP SPANISH PINTXO BAR

Foto: Klooster Noordwijk

Iets nieuws in de oude kapel, nu woondesign en fotokunstgalerie Klooster, tot 7 augustus a.s. een ‘Pop-up Spanish Pintxo Bar’ 

Pintxo’s zijn kleine hapjes die bij een drankje worden geserveerd. Het zijn iets luxere versies van de bekende ‘tapas’. Oorspronkelijk komen de ‘pintxo’s’ uit Noord Spanje (Baskenland) en het draait allemaal om bijzondere combinaties en kwalitatief mooie producten: bijvoorbeeld wijnen uit Rueda en Rioja, gecombineerd met Iberico hammen en pepers, pata negra, manchego, gemarineerde zalm, portobello (gevulde champignons) en gegrilde groenten.

All Class Kitchen Art Event, event en partycateraar uit Zoeterwoude, bedenkt en verzorgt de verschillende pintxo’s in de Kloosterkapel. Naast Spaanse wijnen worden er ook zomerse gin tonics geserveerd. Verder is er in de kapel de gebruikelijke koffie, thee, fris, zelfgemaakte appeltaart en diverse zomerse lunches te krijgen . De pinxto’s zijn overigens ook voor take away. Bijvoorbeeld voor mensen die naar het strand iets lekkers mee willen nemen.

De oude kapel (d.d. 1647) heeft zo niet alleen qua inrichting een eigentijds jasje gekregen maar voor deze zomer ook een nieuwe functie. Vanwege de Pop Up Spanish Pintxo Bar zijn de openingstijden van de winkel achter de kapel aangepast.

Tijd: woensdag t/m vrijdag 11.00 uur tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur. Entree gratis.

 

BRON: Noordwijk Marketing