KERKENVEILING MARIA TER ZEE, EEN GEZELLIGE AVOND.

Foto: Maria ter Zee
Noordwijk – Op vrijdag 4 november a.s. wordt voor de 61ste maal de jaarlijkse traditionele Kerkenveiling van de Maria ter Zeekerk gehouden in de Duinzaal naast de kerk. Deze Kerkenveiling staat garant voor een gezellige avond in combinatie met de gezonde spanning van het bieden. Daarbij kunt u ook rekenen op lekkere hapjes en een drankje. En …….. uw kopernummer is tevens een lot en bij die verloting horen mooie prijzen.
Heeft u wel eens gehoord van de Mexicaanse verkoop? U koopt een ballon en maakt kans op een prijs in klinkende munt! En natuurlijk wordt er een grote variëteit aan artikelen te koop aangeboden.
In Noordwijk worden traditioneel twee Kerkenveilingen gehouden, één ten bate van de Sint Jeroenskerk en één ten bate van de Maria ter Zee kerk. Bij allebei komt de opbrengst ten goede aan het onderhoud van de kerkgebouwen en dat blijft hard nodig. Tussen de comités van beide Kerkenveilingen bestaat een gezonde wedijver om de hoogste opbrengst te halen. Als u juist de Maria ter Zeekerk een warm hart toedraagt en in bent voor een gezellige en spannende avond, dan bent u van harte welkom op 4 november a.s.
Meer informatie is te vinden op de website www.stjeroenenmariaterzee.nl.