De Kleine Zeemeermin

Foto: Disney
Ariel, de jongste dochter van Koning Triton, is niet tevreden met het leven als zeemeermin. Ze verlangt ernaar met de mensen te leven aan de oppervlakte. Ze krijgt uiteindelijk van de zeeheks Ursula de gelegenheid om drie dagen als mens door te brengen, om zo de man van haar dromen aan de haak te slaan.
Tijdens de speciale Disney Princess at the Movies vertoningen mag iedereen als prinses verkleed naar De Muze komen. Alle prinsessen krijgen daar dan een leuk cadeautje en mogen de film in een echte prinsessenbioscoopzaal kijken!
Zondag 6 november, aanvang 14.00. De plaatsbewijzen kosten € 5,-. De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl