Zingen op Kerstavond en Ichthus Kerstmaaltijd op 1e Kerstdag

Foto: Ichthus Noordwijk

zingenddekerstin

24 DECEMBER | ZINGEN OP KERSTAVOND

24 december om 19.30 uur . We nodigen iedereen uit om kerstliederen te komen meezingen. Op het sfeervol verlichte kerkplein van de Ichthuskerk worden er onder begeleiding van trompetten en andere koperblazers bekende kerstliederen gezongen om zo de kerstdagen te beginnen. Na afloop is er warme chocomelk, koffie en glühwein. (gratis)

Het adres is : Ichthuskerk, Houtkrocht 2, 2201 PJ Noordwijk.

Voor info kunt u de volgende nummers bellen: 071-3618756

 

ichthuskerknoordwijk

25 DECEMBER | ICHTTHUS KERSTMAALTIJD

Ook dit jaar organiseert ICHTHUS een Kerstmaaltijd voor u die erg tegen de kerst opziet, of als u alleen bent. U bent welkom. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend de kerstdagen met elkaar samen door te brengen. Het gevoel van welkom zijn en zich thuis voelen is een uitdaging die we elk jaar weer willen aangaan. Bijzonder is dat iedereen met welke achtergrond ook dat ook zo mag ervaren.

Naast heerlijke gerechten wordt er gezorgd voor een warme sfeer door aankleding van muziek, zang, een prachtig kerstverhaal en de mooiste boodschap dat het Kind geboren wordt. Door hem weten we dat God de mens en de wereld lief heeft. Kerstmis is de vriendschap van God voor ons mensen. In vriendschap leer je elkaars kracht en elkaars kwetsbaarheid kennen. In vriendschap van God word je niet gewogen maar word je aanvaard. Je bent welkom.

De Kerstmaaltijd (op 1e Kerstdag) vindt plaats in de Ichthuskerk, Houtkrocht 2  te Noordwijk, aanvang 13.00 uur en is ongeveer om 16.00 uur afgelopen. Aansluitend is het mogelijk om het kinderkerstfeest mee te beleven. De maaltijd is gratis en mocht u moeilijk ter been zijn, is er mogelijkheid van vervoer. Informatie / aanmelding: tel. 071-3618756   06-44198896 of mail naar [email protected]