EINDELOOS ONTDEKKEN: OPEN DAG OP DE NOORDWIJKSE SCHOOL!

Foto: de Noordwijkse School

Op donderdag 13 april opent basisschool De Noordwijkse School haar deuren voor een Open Dag!  Iedereen die meer over De Noordwijkse School wil weten is welkom tussen 9.00-11.00 uur en 13.00-15.00 uur.

Op De Noordwijkse School kunnen kinderen eindeloos ontdekken, doen en leren! Tijdens de Open Dag kan men zien en ervaren wat deze school te bieden heeft. In de ochtend kunt u kennismaken met de lessen in de basisvakken. Tijdens het middagprogramma kunt u live kennis maken met de verschillende ateliers, deze staan in het teken van het thema “Kunst”. Bezoek dan ook de speelzaal, deze is prachtig verbouwd tot Museum van de Beeldende Kunst en wordt gebruikt ter ondersteuning van de atelierlessen.

Het unieke atelieronderwijs van De Noordwijkse School kenmerkt zich door uitdaging en verdieping. Daarnaast staat werken aan zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, ondernemerschap en samenwerken voorop door het inzetten van de Habits of mind. De Noordwijkse School onderscheidt zich ook door het internationale karakter. De school geeft professioneel Engelse les vanaf groep 1 en als keuzevak Spaans. De lessen kunst en drama zorgen daarnaast voor een ontwikkeling op het gebied van creativiteit en zelfbewustzijn. Voor hoogbegaafde leerlingen heeft De Noordwijkse School groep 9. Kortom een unieke school!

De Speelbrug, die een peuterschool en de buitenschoolse opvang verzorgt, is ook aanwezig tijdens de Open Dag.

De Noordwijkse School heet u van harte welkom op 13 april van 9.00-11.00 uur en van 13.00-15.00 uur!

 

Meer informatie over De Noordwijkse School is te vinden op: www.denoordwijkseschool.nl