Nieuwe start Noordwijk.nieuws.nl

Foto: Noordwijk.nieuws.nl

Vers van de pers: Noordwijk.nieuws.nl maakt een nieuwe start! Na het overlijden van de zeer betrokken en enthousiaste contentmanager René Kamphuis was deze nieuwssite voor langere tijd minder actief. Tot nu.

Bedrijven, (overheids)instellingen, (buurt/sport)verenigingen en initiatieven met een persbericht kunnen, als vanouds, een mail sturen naar [email protected] of via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/noordwijk.nieuws.nl/ . Je bericht staat dan zo snel mogelijk online. Nieuwstips zijn natuurlijk altijd welkom! Noordwijk.nieuws.nl bedient de vier kernen Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout en de Zilk. Noordwijk.nieuws.nl wil graag ook jouw geluid laten horen. De pagina met columns vullen we vanaf vandaag uitsluitend met jóuw mening.

NieuwsNL

Nieuws.nl is één van de grootste aanbieders van lokaal nieuws in Nederland. Nieuws.nl is sinds 2002 hét mediumkanaal voor lokaal en nationaal nieuws en het aantal lokale nieuwssites groeit nog steeds. Het platform Nieuws.nl is een plek waar gemeentepolitiek, het bedrijfsleven en de inwoners van de gemeente bijeenkomen; het hart van iedere gemeente. Videokanaal Nieuws.nl heeft een eigen videonieuws-kanaal, Vnieuws, waarop nationaal en regionaal nieuws, vlogs en verhalen gedeeld worden. In de video’s worden vooral maatschappelijke problemen in Nederland en essentiële informatie (de belangrijkste must knows) voor Nederlanders aangekaart, maar ook de dagelijkse nice to knows om jezelf geestelijk te verrijken, komen voorbij. Verder delen we informatie over gezondheid en het vinden van een goede balans tussen werk en privé. We maken Nederlands nieuws dat nieuws kan zijn voor eenieder; jouw eigen nieuws!